KWC er et uavhengig kompetansemiljø

Selskapet ble etablert i 2007 som et uavhengig konsulentfirma, som leverer et bredt spekter av tjenester innenfor finansiell og økonomisk rådgivning.

Uavhengighet er en grunnpilar i alle tjenester vi leverer. For våre kunder betyr dette at de kan være trygge på at våre råd og vurderinger ikke er påvirket av bindinger eller relasjoner til andre parter. Vår uavhengighet er en styrke i seg selv, og gjør at vi unngår mange interessekonflikter.

Samspillet mellom vår uavhengige rolle, faglige forankring, brede erfaring og praktiske tilnærming, gjør oss i stand til å levere gode råd, tilpasset våre kunder og oppdrag. Det er denne tilnærmingen som gjør KWC unike. Vi skal være det konsulentselskapet vi selv ville ha valgt!

Våre verdier og DNA

Det som kjennetegner og gjør oss annerledes er:

 • Engasjement

  Engasjement er viktig for å ha nødvendig forståelse og innsikt i kundens situasjon og behov. Med engasjement setter vi oss «i kundens sko», for å finne de beste løsningene.
 • Ansvar

  Ansvar gjennomsyrer alt vi gjør og vi bærer det med stolthet. Vi tar ansvar for å lose kunden trygt frem uansett hvor vanskelig «terreng».
 • Integritet

  Integritet er alfa- og omega i alt vi gjør. Vi snakker med tydelig og ærlig stemme uansett. Enten det gjelder rådgivning eller sakkyndig bistand – så står vi alltid med rak rygg.
 • Samspill

  Samspill er selve kjernen i vår måte å jobbe på. Samspill handler om å gjøre hverandre gode, og vi spiller alltid på lag med kunden og andre rådgivere for å kunne oppnå de beste resultatene.